Uponor Control System DEM


Uponor Control System DEM


 

 
Det största som har hänt golvvärmen sedan den uppfanns

Uponor Control System DEM är utrustat med en ny unik teknik som effektivt fördelar energin och ger dig en hög komfortnivå, och samtidigt möjlighet att minska ditt koldioxidutsläpp.

Den nya tekniken kallar vi för Dynamic Energy Management (DEM). Med en rad funktioner och banbrytande finesser sätter vi en ny standard. Vi törs till och med, lite blygsamt säga att detta är det största som hänt golvvärmen sedan den uppfanns.

Systemet innebär nämligen en energibesparing på 5 procent jämfört med konventionella reglersystem för golvvärme, enligt tester på oberoende forskningsinstitut. Våra egna tester visar på en energibesparing på upp till 8 procent. Uponor Control System DEM anpassar sig till rummets förhållanden. På så sätt avger golvet endast den energi som krävs och håller en behaglig och jämn temperatur i rummet och på golvytorna. Dessutom innehåller Uponor Control System DEM en självreglerande funktion som gör att installatören slipper återkomma för att justera systemet, en revolutionerande nyhet som kommer att spara både tid och pengar för såväl privatperson som installatör.

Energismart GolvvärmeEnergismart golvvärme – Uponor Control System DEM 

Ett antal elektroniska funktioner hjälper till att underhålla systemet och ger samtidigt en överblick över energifördelningen för att kunna anpassa den för individuella beho